vineri, 14 aprilie 2017

Christul din tine

Iubirea este de la Dumnezeu. Atunci cand aveti puterea sa iubiti, sa iertati, inseamna ca permiteti lui Dumnezeu sa se manifeste prin voi. Nu e datorita voua, ci e datorita lui Dumnezeu. Tu ramai constient de Dumnezeul din tine, lasa canalul de la tine catre Dumnezeu deschis caci de la Dumnezeu catre tine este mereu deschis. Un parinte nu se departeaza niciodata de copii sai; copii uneori se indeparteaza de parintele iubitor.

Fiecare dintre noi reprezinta o parte din Eternitate.
Sa ne intoarcem astazi si mai mult catre Iisus. Si poate ne obisnuim sa ne intoarcem catre Iisus in fiecare zi nu doar de anumite sarbatori.
Iisus Christos este un maestru ascensionat integrat. El ne-a o ferit un model, un tipar prin care putem sa ne unim constient cu Tatal.
Omul fara Dumnzeu este o fiara.
Iisus Chrisos ne-a invatat sa unim mintea cu inima in acord cu vointa Divina. 
Iisus Christos este un principiu cosmic. Este un tipar pe care ne starduim cu totii sa il atingem. Acesta este scopul tuturor scopurilor - atingerea nivelului Christic. Pentru ca tot ceea ce El a realizat si noi putem realiza.Acest indemn l-a promovat Iisus pe parcursul intregii sale vieti.
Ceea ce nu stiu multi oameni este faptul ca Iisus Christos a fost initiat in Egipt, in Persia, a studiat si practicat tehnici de acordare a mintii, trupului si inimii cu fluxul Divin si abia apoi sa a venit timpul de a-si incepe lucrarea si sa-si indeplineasca misiunea.Pe tot parcursul vietii sale, de copil a fost constient de misiunea lui, a studiat de bunavoie si s-a pregatit pas cu pas pentru atingerea misiunii.
Edgar Cayse, cel mai pur canal de chanelling a adus mesaje clare si curate din Mintea Universala spune foarte clar ca "Mintea este aceea care te duce la Christos". Aceasta se datoreaza faptului ca mintile noastre, gandurile, atitudinile, punctul nostru de vedere , interpretarile si perceptiile noastre sunt cele care ne creeaza sentimentele si emotiile.
Omul nu poate fi cu adevarat iubitor fara a-si stapani si integra in mod corespunzator mintea.
De aceea Iisus a putut iubi atat de mult. A unit mintea cu inima.
A dat dovada de hotarare, curaj si toleranta. Atunci cand a fost nevoie sa fie ferm a fost.

Iisus si-a asumat cu profunda Iubire si responsabilitate misiunea. Ne-a ales, ca frati ai lui sa ne ghideze si sa ne invete drumul de intoarcere catre Tatal.

As vrea sa va mai spun ceva : minunile sunt pentru cei care nu cred cu adevarat in Dumnezeu si atunci se creaza conjuncturi prin care Dumnezeu isi face prezenta. Nu va doriti minuni in viata voastra-invieri, vindecari miraculoase-pentru ca insasi viata voastra este un miracol. Fie fiecaruia dupa propria credinta.Amin! Fericiti cei care nu au vazut si au crezut! Amin!

Sa aducem parfumul sacru al iubirii si Bucuriei lui Dumnezeu in aceste Sarbatori Pascale. Sa constientizam Curajul lui Iisus si sa il urmam. Sa ne umplem de Iubirea lui Isus si sa o manifestam in Bucurie!
Christos a inviat!
Adevarat a inviat!

Va iubeste Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu